YHTIÖKOKOUSKUTSU, KE 29.5.2024

Jätkäsaaren jätteen putkikeräys Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan yhtiön varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään: keskiviikkona 29.5.2024 klo 13:00 alkaen

Kokous järjestetään ensisijaisesti Teams-sovelluksen välityksellä. Läsnäolo kokouksessa on myös mahdollista osoitteessa: Helsingin kaupunki, Kaupunginkanslian oikeuspalvelut, Aleksanterinkatu 28, 00170 Helsinki, neuvotteluhuone Cavonius.

B-osakkeiden omistajilla on oikeus olla läsnä yhtiön yhtiökokouksessa siten, että yhtä osakkeenomistajaa edustaa yksi henkilö. Yhtiö suosittaa yhtiökokoukseen osallistuvia osakkeenomistajien edustajia osallistumaan kokoukseen Teams-sovelluksen välityksellä.

Ennakkoilmoittautuminen yhtiökokoukseen tapahtuu siten, että osakkeenomistaja lähettää edustajan tiedot (nimi ja sähköpostiosoite) ja osallistumistavan 22.5.2024 mennessä osoitteeseen tua.kauppala@putkikerays.fi. Osallistujalle lähetetään linkki Teams kokoukseen ja liitteet.

Yhtiökokouksessa käsitellään:

Yhtiöjärjestyksen 13 §:n mukaiset varsinaiselle yhtiökokoukselle kuuluvat asiat

Yhtiöjärjestyksen 20 § mukaisen perusmaksun vahvistaminen sekä oikeutus yhtiön hallitukselle päättää käyttömaksuista ja mahdollisista muista maksuista ja taksoista.

Yhtiöjärjestyksen 15 § mukaisena asiana yhtiöjärjestyksen tarkastus Helsingin kaupunginhallituksen konsernijaoston antaman ohjeistuksen ja hallituksen hyväksymän yhtiöjärjestyksen mukaisesti.

Helsingissä 30.4.2024

Jätkäsaaren jätteen putkikeräys Oy:n puolesta

Jouni Spets
toimitusjohtaja

Kokouskutsu_JJP_2024