KUTSU: VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN JATKOKOKOUS 19.8.2022

Jätkäsaaren jätteen putkikeräys Oy:n A ja B -osakkeen osakkeenomistajat kutsutaan yhtiön varsinaiseen yhtiökokouksen jatkokokoukseen, joka pidetään

perjantaina 19.8.2022 klo 10:00 alkaen.

Kokous järjestetään ensisijaisesti Teams-sovelluksen välityksellä. Läsnäolo kokouksessa on myös mahdollista osoitteessa: Helsingin kaupunki, Kaupunginkanslian oikeuspalvelut, Aleksanterinkatu 28, 00170 Helsinki.

B-osakkeiden omistajilla on oikeus olla läsnä yhtiön yhtiökokouksessa siten, että yhtä osakkeenomistajaa edustaa yksi henkilö. Yhtiö suosittaa yhtiökokoukseen osallistuvia osakkeenomistajien edustajia osallistumaan kokoukseen Teams-sovelluksen välityksellä.

Ennakkoilmoittautuminen yhtiökokoukseen tapahtuu siten, että osakkeenomistaja lähettää edustajan tiedot (nimi ja sähköpostiosoite) ja osallistumistavan 15.8.2022 mennessä osoitteeseen jouni.spets(a)jatkasaarenroori.fi. Osallistujalle lähetetään linkki Teams kokoukseen ja liitteet.

Yhtiökokouksessa käsitellään:

15§ yhtiön kannalta merkittävänä asiana maksuttoman osakeannin järjestäminen yhtiölle itselleen.

Helsingissä 27.6.2022

Jätkäsaaren jätteen putkikeräys Oy:n puolesta

Jouni Spets
toimitusjohtaja

 

Kokouskutsu_JJP_2022 varsinaisen yhtiökokouksen jatkokokous 19.8.2022