YHTIÖKOKOUSKUTSU, TO 27.5.2021

Jätkäsaaren jätteen putkikeräys Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan yhtiön varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään:

torstaina 27.5.2021 klo 10:00 alkaen

osoitteessa: Helsingin kaupunki, Kaupunginkanslian oikeuspalvelut, Aleksanterinkatu 28, 00170 Helsinki. Kokous järjestetään myös Teams-sovelluksen välityksellä.

B-osakkeiden omistajilla on oikeus olla läsnä yhtiön yhtiökokouksessa siten, että yhtä osakkeenomistajaa edustaa yksi henkilö. Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi yhtiö suosittaa yhtiökokoukseen osallistuvia osakkeenomistajien edustajia osallistumaan kokoukseen Teams-sovelluksen välityksellä.

Ennakkoilmoittautuminen yhtiökokoukseen tapahtuu siten, että osakkeenomistaja lähettää edustajan tiedot (nimi ja sähköpostiosoite) 24.5.2021 mennessä osoitteeseen jouni.spets(at)jatkasaarenroori.fi. Osallistujalle lähetetään linkki Teams kokoukseen.

Yhtiökokouksessa käsitellään:

Yhtiöjärjestyksen 13 §:n mukaiset varsinaiselle yhtiökokoukselle kuuluvat asiat ja Yhtiöjärjestyksen 20 § mukaisen perusmaksun vahvistaminen sekä oikeutus yhtiön hallitukselle päättää käyttömaksuista ja mahdollisista muista maksuista ja taksoista.

Yhtiökokouskutsu 2021 27.5.2021