Kierrätyskampanjat ja asiakaskysely käynnissä

Tervehdys Röörin asiakkaat,

olen aloittanut Jätkäsaaren jätepalvelua tuottavan RÖÖRIn uutena vetäjän tämän vuoden alussa. Tavoitteeni on tuottaa teille Jätkäsaaren alueella jatkossakin laadukasta jätepalvelua. Olemme käynnistäneet jätepalvelun kehittämiseksi kaksi toimenpidettä; kierrätyskampanjat sekä asiakastyytyväisyyskyselyn.

Kevään ensimmäinen kierrätyskampanja alkoi viime lauantaina 29.2, hieman yllättäen hetkellisessä lumisateessa. Kierrättäjiä kävi kuitenkin paikalla paljon ja kahdessa keräyspisteessä olleet lavat ja häkit täyttyivät suuresta sekajätteestä, metalliromusta sekä sähkö- ja elektroniikkalaitteista.

Hyödynnettävää romua kerättiin lähes 3500 kg. Seuraava kierrätyspäivä järjestetään perjantaina 24.4.2020 klo 14-20.

Katso lisätietoa kierrätyskampanjoista ja tulosta tiedote taloyhtiönne ilmoitustaululle:

Kierrätyskampanjat – kevät 2020 Rööri-FIN-ENG-SWE

Sähköinen asiakaskysely Röörin jätepalvelun toimivuudesta ja kehittämisestä on auki vielä tämän viikon sunnuntain, 8.3 asti. Käykää vastaamassa ja kertokaa mitkä asiat alueen jätehuollossa kaipaavat kehitystä.

Linkki sähköiseen asiakaskyselyyn: https://forms.gle/6G89sdNx8Y1KM4S69

 

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme 5 kpl 50 € lahjakortteja Jätkäsaaren Clarion hotellin aamiaiselle.

 

Kierrätys terveisin,

Jouni Spets
toimitusjohtaja
Jätkäsaaren jätteen putkikeräys Oy | RÖÖRI
jouni.spets[@]jatkasaarenroori.fi
p. 0405927320