RÖÖRI- kontti on siirretty Saukonpaadenpuistoon

RÖÖRI-lajittelukontti (osoitteesta Länsisatamankatu 18) on siirretty Saukonpaadenpuistoon.

Lajittelukontti tulee olemaan uudessa sijainnissaan maksimissaan 2 vuotta ja siirretään pois Saukonpaadenpuiston rakentamisen alettua.

Lajittelukonttia ympäröivä alue tullaan rajaamaan aidoin tällä viikolla (vko 12) ja kontin sekä sen ympäristön siisteydestä tullaan pitämään huolta.

Lajittelukontista puuttuu vielä sähköt. Sähköt saadaan arviolta tämän viikon aikana (vko 12). Kun lajittelukontti on käyttövalmis (sähkölukko ja valot toimivat), siitä tullaan ilmoittamaan erikseen. Kontin ovikoodi pysyy ennallaan.

Lajittelukontti jouduttiin siirtämään edelliseltä paikalta pois rakentamisen alta ja siirrettiin Saukonpaadenpuistoon, jotta pystyttäisiin tarjoamaan Saukonpaaden asukkaille lajitteluhuonepalvelu jätteen putkikeräyksen ulkopuolisten jätejakeiden osalta (lasi, metalli, suurikokoinen pahvi ja suurikokoinen sekajäte).

RÖÖRI-lajittelukontissa EI kerätä vaarallisia jätteitä, biojätettä, huonekaluja tai kodin elektroniikka.

Lähin vaarallisen jätteen ja kodin elektroniikan keräyspaikka on osoitteessa Tyynenmerenkatu 11, 00220 Helsinki (Verkkokauppa.com). Vanhat rikkinäiset huonekalut voi viedä HSY:n sorttiasemalle tai tilata niille Nouto-Sortti.